Το taxisnet, είναι μια χρήσιμη πλατφόρμα που ο καθένας θα πρέπει πλέον να χρησιμοποιεί για τις οικονομικές του υποθέσεις προς το δημόσιο. Μέσα από την πλατφόρμα αυτή ενημερωνόμαστε και για τις τυχόν οφειλές και υποχρεώσεις που έχουμε και να προβούμε στην ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ. Μπορούμε να δούμε τις τρέχουσες οφειλές προς το δημόσιο ή εφορία. Οι οφειλές αυτές αναλύονται σε ληξιπρόθεσμες και μη ληξιπρόθεσμες, πληρώνονται σε δόσεις και πρέπει ο κάθε φορολογούμενος να είναι ενήμερος πότε πρέπει να πληρώσει και τι πρέπει να πληρώσει.

Εκτός όμως και από την συνολική ενημέρωση για κάθε οφειλή, το TAXISnet παρέχει και έναν μοναδικό αριθμό που ονομάζεται «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΗΣ» . Η ταυτότητα οφειλής δημιουργείται αποκλειστικά για κάθε οφειλή / δόση και βοηθά τον πολίτη να αποπληρώσει την κάθε οφειλής του.

Το μόνο που χρειάζεται να να ενημερωθεί ο πολίτης αλλά και να αποκτήσει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΗΣ, είναι να γνωρίζει τους κωδικούς taxisnet και να πλοηγηθεί μέσα στο μενού της πλατφόρμα. Αν και οι περισσότεροι είναι πλέον γνώστες του taxisnet, πολλοί είναι και αυτοί που ακόμα δυσκολευτονται.

Για να αποφεύγονται τα λάθη και η ταλαιπωρία διόρθωσής τους, η λογιστής ΚΑΒΑΛΑΣ Δαλκίτση Μαρία μπορεί άμεσα και έγκυρα να σας ενημερώσει σε όλα τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζετε. Αναλαμβάνουμε για εσάς την ΕΚΔΟΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ και τις οδηγίες για την εύκολη πληρωμή της.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι οι κωδικοί σας του Taxisnet και να επικοινωνήσετε μαζί μας.