Σχετικά Με Εμάς

Λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες
Επιχειρήσεων και Ιδιωτών

λογιστικό γραφείο στη Καβάλα ΔΑΛΚΙΤΣΗ ΙΚΕ
Η πορεία μας

Με εμπειρία από το 1998, με σταθερό προσωπικό, εξειδικευμένο με σπουδές στα οικονομικά, εξειδίκευση στην ελεγκτική λογιστική, δραστηριοποιόμαστε στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων, οργανισμών και ιδιωτών.

Λογιστικό γραφείο Καβάλα
Η Αποστολή μας

Αποστολή της εταιρίας μας  είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης

Η Ολοκληρωμένη Λύση
για την Επιχείρησή σας

Με προσήλωση στο όραμα και τις εταιρικές αξίες που διέπουν τη πολυετή επιτυχημένη πορεία μας, κάθε εργαζόμενος συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
0+

Χρόνια
Εμπειρίας και Γνώσης

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
0%

Αποτελεσματικότητα
& Οργάνωση

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
0+

Ικανοποιημένοι
Πελάτες & συνεργάτες

Το Γραφείο μας

Το γραφείο έκανε έναρξη εργασιών 30/4/1998  ( 22 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ) Με σταθερό προσωπικό, εξειδικευμένο με σπουδές στα οικονομικά και με εξειδίκευση στην ελεγκτική λογιστική. Με προσήλωση στο όραμα και τις εταιρικές αξίες που διέπουν τη 22ετή επιτυχημένη πορεία μας, κάθε εργαζόμενος συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων.

γραφείο Δαλκίτση ΙΚΕ
λογιστικό γραφείο Καβάλας, Λογιστής

Η Εταιρεία Μας

Παρακολουθούμε τις ταχύτατες εξελίξεις, πάντα ενημερωμένοι και με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της επιχείρησης ή του ιδιώτη. Σχεδιάζουμε και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

Σχετικά Με Εμάς

Συχνές Ερωτήσεις

01. Που θα μας βρείτε;

Το λογιστικό γραφείο ΔΑΛΚΙΤΣΗ ΙΚΕ βρίσκεται στην ΚΑΒΑΛΑ, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 29, στην 1ο Όροφο.

02. Ποιο το ωράριο λειτουργίας;

Το λογιστικό γραφείο ΔΑΛΚΙΤΣΗ ΙΚΕ λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 – 17:00

03. Πως θα επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά στο 2510 233166 ή να μας στείλετε email στο info@dalkitsi.gr

04. Υπηρεσίες για ιδιώτες.

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις φορολογικές σας υποχρεώσεις. Προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός και με πλήρης εχεμύθεια για να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

05. Υπηρεσίες για επαγγελματίες

Με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας, παρέχουμε Λογιστικές, Φοροτεχνικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για κάθε είδος και μέγεθος εταιρείας. Σκοπός μας, η ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών.

06. Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Με πολυετή εμπειρία, με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και με εξειδικευμένες σπουδές στα οικονομικά / λογιστικά, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε έγκυρες, άμεσες και ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές λύσεις.