Μέτρα προστασίας covid 19

Μέτρα προστασίας covid 19

Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων κατά του Covid-19, σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας  θα λειτουργεί καθημερινά με προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και δεν θα επιτρέπει την πρόσβαση στους χώρους του , εκτός της περίπτωσης της έκτακτης ανάγκης και πάντα με ασφαλή τρόπο.

Η επικοινωνία και η λειτουργία όλου του φάσματος των εργασιών θα συνεχίσει να παρέχεται ολοκληρωτικά, με τα ακόλουθα μέσα: τηλεφωνικό κέντρο, email και κινητά τηλέφωνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την κατανόηση τους πελάτες και συνεργάτες του γραφείου μας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί στο ακέραιο το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησής τους.

Τηρώντας στο ακέραιο τις συστάσεις του Συλλόγου λογιστών Ν. Καβάλας  κατά την 2η περίοδο lockdown όπως:

– Λειτουργία με το αναγκαίο προσωπικό για την παροχή της υπηρεσίας ή την εκπλήρωση του έργου σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις.

– Υποχρεωτική προστασία εργαζομένων που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου με χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας όπου αυτό είναι εφικτό.

– Υποχρεωτική τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό ποσοστό, εφόσον συνάδει προς τη φύση των καθηκόντων.

– Καθημερινή τηλεδιάσκεψη  των στελεχών της εταιρείας μέσω τηλεδιάσκεψης για την λύση θεμάτων που προκύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και για την ενημέρωση σε σχέση με νέες αποφάσεις που αφορούν την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Μένουμε ασφαλείς – κρατάμε αποστάσεις – δουλεύουμε ασφαλείς